SOT 2024

De jaarlijkse StanleyOnTour is weer achter de rug en het was een feestje! Letterlijk een feestje want het thema was verjaardag omdat het dit jaar de 10e editie was! Er zijn veel kilometers gereden en er is veel gepuzzeld ook is er veel gelachen en bovenal genoten! Er kon maar 1 team de echte winnaar zijn en dat was Team Super Mario die bijna alles vlekkenloos heeft gedaan. De themaprijs is binnengesleept door de Hennie’s en de aanmoedingsprijs door team Kachow! Tot volgend jaar!

Olliebollen actie

Een vereniging is niks zonder haar thuisbasis. Wij maken elke week weer dankbaar gebruik van onze blokhut, maar ondertussen kan de keuken wel een opknapbeurt gebruiken. Om de renovatie van de keuken mogelijk te maken organiseert Scouting Stanleygroep Hardenberg daarom dit jaar op 30 en 31 december een oliebollenactie!

De oliebollen worden volgens traditioneel recept gebakken door onze eigen vrijwilligers. Een zak met 10 oliebollen – naturel of met krenten – kost €7. De oliebollen zijn geheel coronaproof af te halen via de drive-through op onze blokhut (Bosweg 1 te Heemserveen).

Wil je onze vereniging steunen? Via het online formulier kun je tot en met 20 december oliebollen bestellen: https://forms.gle/WzGtVcpQYAZRGmYe7

Op het formulier kun je aangeven wanneer je de oliebollen wilt komen ophalen en kun je ook alvast betalen met de betaallink. Op 30 en 31 december staan de oliebollen dan voor je klaar en hoef je alleen maar even langs te rijden op het door jou gekozen moment!

Met behulp van het online formulier en de drive-through proberen wij de oliebollenactie zo corona-proof mogelijk vorm te geven. Ook zullen we tijdens het bakken, inpakken en uitgeven van de oliebollen zo hygiënisch en veilig mogelijk te werk gaan. Toch kan het zo zijn dat er strengere maatregelen worden geïmplementeerd waardoor de actie niet door kan gaan. In dat geval laten we dit tijdig via een e-mail weten.

Alvast bedankt voor je bestelling!

NLdoet

Help mee op 16 maart!

Op 16 maart 2019 organiseren we bij Stanley een klusdag onder de noemer van NLdoet. Het clubgebouw van de Stanley wordt ieder weekend intensief gebruikt en dus is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dit willen we vanaf dit jaar jaarlijks gaan inplannen in het weekend van NLdoet. Daarbij willen we graag beroep doen op enthousiaste ouders die ons hierbij willen helpen.
 
Er is veel te doen! Dus we hopen dat zoveel mogelijk ouders ons willen helpen.
 
We beginnen de dag om 09:30 en eindigen om 16:00. Tussen de middag zullen we zorgen voor lekkere lunch!
 
Meld je dus aan, dat kan via deze link: https://goo.gl/forms/V14kx9bgurUplYeC3
 
Voor de kinderen zullen de opkomsten gewoon doorgaan.
 
Met vriendelijke groeten,
Ouderbestuur scouting Hardenberg

Nagenieten

30-5-2017

Alle speltakken en leiding zijn vanmiddag weer in Hardenberg aanbeland na een geweldig NPK! De bevers hebben genoten van hun Safari, de welpen hebben veel ontdekt tijdens hun ontdekkingsreis, de scouts zijn opgegaan in verschillende filmgenres en de explorers hebben hun eigen festival opgezet. Natuurlijk vergeten we de Stam en Ons niet, die hun thema ‘In de olie’ niet echt hebben meegekregen omdat ze zo druk zijn geweest met het helpen van de andere speltakken!

Houd de website en Facebookgroepen in de gaten voor alle leuke foto’s en denk allen nog even aan de tekencontrole, de teken waren namelijk erg actief het afgelopen weekend!

 
IMG_1107IMG_1216IMG_1260IMG_1378IMG_1394IMG_1395IMG_1411IMG_1466IMG_1515IMG_1530

Noordelijk Pinksterkamp

30-5-2017

Aanstaande donderdag zal de leiding en stam vertrekken richting het Hoge Noorden om daar het nodige materiaal vast te brengen. Vrijdag zien we de bevers, welpen, scouts, explorers, stam en ons op het terrein, waar we met z’n allen de tenten op kunnen zetten en de keukens, tafelvuren en washokken kunnen bouwen. De speltakken hebben hun best weer gedaan voor thema en voorbereiding en hebben er heel veel zin in!

Na het kamp zullen er foto’s verschijnen op deze website en natuurlijk op onze eigen website en Facebookpagina.

Tot op NPK!

Groepszomerkamp Denemarken

8-7-2016

Nog iets meer dan een week en het kamp naar Glumso, Denemarken gaat beginnen. Samen met de welpen, de scouts, de explorers, de stam en de ONS hopen we op een gezellig groepszomerkamp. We zijn druk met het afronden van de laatste dingen en met natuurlijk het inpakken van alle materialen die mee gaan. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Hopelijk jullie ook!
LOGO Denemarken

Bingo!

24-5-2016

Zaterdag 12 maart was er een bingo georganiseerd op de blokhut. De bingo was bedoeld om het aankomende zomerkamp financieel te helpen, maar ook met het idee om er een gezellige avond van te maken. Met ruim 80 man op de blokhut en een gezellige sfeer onder het genot van hapjes en drankjes is dit helemaal voor elkaar gekomen.
Graag bedanken wij iedereen die aanwezig was om dit tot een geslaagde avond te maken!

Ook zouden wij onze sponsoren willen bedanken die zo gul waren om prijzen aan ons te doneren!

Gall en Gall
C&A
Bakker Bart
Kapper Ami
Boekwinkel Heinink
Op = Op voordeelshop
Tuunte
Paris 2 day
’t old snoephuus
Subway
Perry
E.P.
DA
Foto Gea
Linenhuys
Intertoys
Blokker
De dierenwinkel
Jumper Koffie pot
Toscane
Kapper duo dijo
Welcom
Kapsalon Dana
Bruna
Het Kleppertje
Het Gilde
Bakker Olsman
Livera
Heijink
Stroeffies
Euwijk
Slager Hoff
Beijer bloemen
De Lelie
Chinees Indisch restaurant de lange muur

Voorbereidingsweekend

20-3-2016

Komend weekend gaat er een deel van de leiding voor een weekend naar Denemarken. De leiding gaat dan alvast de nodige voorbereidingen plegen om te zorgen dat het een geweldig zomerkamp gaat worden. We wensen hun veel plezier en succes komend weekend!