Nagenieten

30-5-2017

Alle speltakken en leiding zijn vanmiddag weer in Hardenberg aanbeland na een geweldig NPK! De bevers hebben genoten van hun Safari, de welpen hebben veel ontdekt tijdens hun ontdekkingsreis, de scouts zijn opgegaan in verschillende filmgenres en de explorers hebben hun eigen festival opgezet. Natuurlijk vergeten we de Stam en Ons niet, die hun thema ‘In de olie’ niet echt hebben meegekregen omdat ze zo druk zijn geweest met het helpen van de andere speltakken!

Houd de website en Facebookgroepen in de gaten voor alle leuke foto’s en denk allen nog even aan de tekencontrole, de teken waren namelijk erg actief het afgelopen weekend!

 
IMG_1107IMG_1216IMG_1260IMG_1378IMG_1394IMG_1395IMG_1411IMG_1466IMG_1515IMG_1530

Overvliegen

Bij het overvliegen hebben we eerst een smokkel spel gedaan in de stad, dus onder de meel op naar de vecht!

Hier zijn we wezen vlot varen en hebben we alle overvliegers uitgezwaaid!! het was een gezellige dag.. 🙂

OP NAAR ZOMERKAMP!!

Voorproefje Zomerkamp

Wat is Echternach mooi!! De hike is uitgezet.. hij is zwaar maar zeker de moeite waard om te lopen.. Het kampterrein is goedgekeurd en hebben we al een aantal activiteiten bedacht en bekeken we hebben er Echt zin in… Laat de zomer maar komen

Bloemen actie!!

Op zaterdag 10 mei houden wij weer onze jaarlijkse bloemenactie ten behoeve van onze kas, om voor u als ouders/verzorgers de contributiegelden zo laag mogelijk te houden.

Ook dit jaar gaan we weer VLIJTIGE LIESJES verkopen.

We verwachten alle kinderen en ouders om 9.30 uur bij de blokhut.

Hier zijn de groepen samengesteld en kunnen de bloemen worden opgehaald.

We hopen dat, wanneer iedereen z’n steentje bijdraagt, we om 12.00 uur klaar kunnen zijn.

Maar het kan ook wat later worden. U kunt met uw kind afspreken, dat deze u belt zodra de verkoop klaar is. Op de blokhut is een telefoon die hiervoor gebruikt mag worden.

Het telefoonnummer van de blokhut is: 0523-262111

Zaterdag 19 januari was het koud!

Zaterdag 19 januari was het koud genoeg om op het vennetje een potje ”bezemhockey” te houden. Niet met zijn allen tegelijk op het ijs, want daar ontstonden wakken door.Gelukkig hield het ijs het niet heel lang zo dat we binnen onze opkomst verder kon gaan lekker warm dus! Jassen uit en mutsen af, tijd voor wat actie en reactie!
De scouts mochten in een groepje vanuit ieder een eigen hoek van de blokhut een baan bouwen met spullen. Het doel: een bel laten rinkelen die in de gang hing. Alle spullen werden gebruikt, bankjes rechtop gezet om als domino stenen te laten vallen of katrollen die ballen weg moesten laten rollen. Kortom een erg uitdagende maar moeilijke opdracht.Natuurlijk kon de leiding het niet laten ook mee te doen en de uitdaging aan te gaan. Uiteindelijk ook de enige die het wel gelukt is! Dat bewijst maar weer een ding, de leiding is in alles goed en heeft altijd gelijk!

Tot op Winterkamp, hier gaan we heerlijk relaxen!