Nagenieten

30-5-2017

Alle speltakken en leiding zijn vanmiddag weer in Hardenberg aanbeland na een geweldig NPK! De bevers hebben genoten van hun Safari, de welpen hebben veel ontdekt tijdens hun ontdekkingsreis, de scouts zijn opgegaan in verschillende filmgenres en de explorers hebben hun eigen festival opgezet. Natuurlijk vergeten we de Stam en Ons niet, die hun thema ‘In de olie’ niet echt hebben meegekregen omdat ze zo druk zijn geweest met het helpen van de andere speltakken!

Houd de website en Facebookgroepen in de gaten voor alle leuke foto’s en denk allen nog even aan de tekencontrole, de teken waren namelijk erg actief het afgelopen weekend!

 
IMG_1107IMG_1216IMG_1260IMG_1378IMG_1394IMG_1395IMG_1411IMG_1466IMG_1515IMG_1530

Overvliegen

Bij het overvliegen hebben we eerst een smokkel spel gedaan in de stad, dus onder de meel op naar de vecht!

Hier zijn we wezen vlot varen en hebben we alle overvliegers uitgezwaaid!! het was een gezellige dag.. 🙂

OP NAAR ZOMERKAMP!!

Bloemen actie!!

Op zaterdag 10 mei houden wij weer onze jaarlijkse bloemenactie ten behoeve van onze kas, om voor u als ouders/verzorgers de contributiegelden zo laag mogelijk te houden.

Ook dit jaar gaan we weer VLIJTIGE LIESJES verkopen.

We verwachten alle kinderen en ouders om 9.30 uur bij de blokhut.

Hier zijn de groepen samengesteld en kunnen de bloemen worden opgehaald.

We hopen dat, wanneer iedereen z’n steentje bijdraagt, we om 12.00 uur klaar kunnen zijn.

Maar het kan ook wat later worden. U kunt met uw kind afspreken, dat deze u belt zodra de verkoop klaar is. Op de blokhut is een telefoon die hiervoor gebruikt mag worden.

Het telefoonnummer van de blokhut is: 0523-262111

Zomerkamp 2013

Kandersteg, Zwitserland, Van 6 t/m 13 juli zijn we met de Explorers naar Kandersteg in Zwitserland geweest! 8 Dagen zomerkamp op een groot internationaal scoutingterrein waar jaarlijks duizenden scouts komen! Vroeg in de ochtend vertrokken we met 4 auto’s en een aanhanger vol met bagage op naar Kandersteg! Na een gezellige reis konden we de tenten opzetten en hadden we een week vol mooie activiteiten op de planning! Vanuit het kampterrein werden activiteiten georganiseerd zoals een bbq met andere groepen en de opening waar wij beide aan deelnamen. Toch gaaf om met groepen uit oa Engeland, Schotland, Spanje, Noorwegen, Zwitserland en Amerika op een kampterrein te staan! Tijdens deze week zijn we naar een kletterwald (klimparcour tussen bomen) geweest, zijn we wezen raften en naar de Oeschinensee, een super mooi bergmeer geweest. En heerlijk elke avond rond het kampvuur zitten, wat wil een scout nog meer! Kortom het was een super geslaagd en mooi zomerkamp!