Welkom bij de Bevers 300px-Speltakteken_bevers_2010

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar oud en vind je het leuk om dingen in de natuur te doen en gezellig samen te spelen meld je dan aan voor onze nieuwe beverspeltak

 

Ga mee op avontuur Speltakteken_welpen_2010

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar dan kom je bij de Welpen. De Welpen trekken er samen in jungle er op uit om veel te beleven en samen te spelen en soms op kamp te gaan hier lees je hun verhalen en kun je de foto’s bekijken 

 

Houd jij van een uitdaging?Speltakteken_scouts_2010

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar dan kom je bij de scouts. hier werken we met patrouilles. De een is een kei in het oriënteren, de ander heeft binnen vijf minuten het vuur branden. In een patrouille leer je van elkaar.

zoek het  avontur zelf ! Speltakteken_explorers_2010

Bij de explorers krijg je steeds meer ruimte om zelf je talenten te ontwikkelen. Je bepaalt je eigen avontuur en maakt zelf plannen, natuurlijk in samenwerking met anderen van je groep. Je moet samenwerken, luisteren, praten en beslissingen nemen.

Doe het zelf bij de Roverscouts stam

Samen uit, samen thuis. Samen plannen maken, samen de handen uit de mouwen steken. Dit zijn maar een paar kreten die bij de stamgroep gelden. Samen organiseer je programma’s, kampen en ondersteun je waar nodig de andere speltakken.