Nagenieten

30-5-2017

Alle speltakken en leiding zijn vanmiddag weer in Hardenberg aanbeland na een geweldig NPK! De bevers hebben genoten van hun Safari, de welpen hebben veel ontdekt tijdens hun ontdekkingsreis, de scouts zijn opgegaan in verschillende filmgenres en de explorers hebben hun eigen festival opgezet. Natuurlijk vergeten we de Stam en Ons niet, die hun thema ‘In de olie’ niet echt hebben meegekregen omdat ze zo druk zijn geweest met het helpen van de andere speltakken!

Houd de website en Facebookgroepen in de gaten voor alle leuke foto’s en denk allen nog even aan de tekencontrole, de teken waren namelijk erg actief het afgelopen weekend!

 
IMG_1107IMG_1216IMG_1260IMG_1378IMG_1394IMG_1395IMG_1411IMG_1466IMG_1515IMG_1530

Noordelijk Pinksterkamp

30-5-2017

Aanstaande donderdag zal de leiding en stam vertrekken richting het Hoge Noorden om daar het nodige materiaal vast te brengen. Vrijdag zien we de bevers, welpen, scouts, explorers, stam en ons op het terrein, waar we met z’n allen de tenten op kunnen zetten en de keukens, tafelvuren en washokken kunnen bouwen. De speltakken hebben hun best weer gedaan voor thema en voorbereiding en hebben er heel veel zin in!

Na het kamp zullen er foto’s verschijnen op deze website en natuurlijk op onze eigen website en Facebookpagina.

Tot op NPK!

Groepszomerkamp Denemarken

8-7-2016

Nog iets meer dan een week en het kamp naar Glumso, Denemarken gaat beginnen. Samen met de welpen, de scouts, de explorers, de stam en de ONS hopen we op een gezellig groepszomerkamp. We zijn druk met het afronden van de laatste dingen en met natuurlijk het inpakken van alle materialen die mee gaan. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Hopelijk jullie ook!
LOGO Denemarken

Bingo!

24-5-2016

Zaterdag 12 maart was er een bingo georganiseerd op de blokhut. De bingo was bedoeld om het aankomende zomerkamp financieel te helpen, maar ook met het idee om er een gezellige avond van te maken. Met ruim 80 man op de blokhut en een gezellige sfeer onder het genot van hapjes en drankjes is dit helemaal voor elkaar gekomen.
Graag bedanken wij iedereen die aanwezig was om dit tot een geslaagde avond te maken!

Ook zouden wij onze sponsoren willen bedanken die zo gul waren om prijzen aan ons te doneren!

Gall en Gall
C&A
Bakker Bart
Kapper Ami
Boekwinkel Heinink
Op = Op voordeelshop
Tuunte
Paris 2 day
’t old snoephuus
Subway
Perry
E.P.
DA
Foto Gea
Linenhuys
Intertoys
Blokker
De dierenwinkel
Jumper Koffie pot
Toscane
Kapper duo dijo
Welcom
Kapsalon Dana
Bruna
Het Kleppertje
Het Gilde
Bakker Olsman
Livera
Heijink
Stroeffies
Euwijk
Slager Hoff
Beijer bloemen
De Lelie
Chinees Indisch restaurant de lange muur

Voorbereidingsweekend

20-3-2016

Komend weekend gaat er een deel van de leiding voor een weekend naar Denemarken. De leiding gaat dan alvast de nodige voorbereidingen plegen om te zorgen dat het een geweldig zomerkamp gaat worden. We wensen hun veel plezier en succes komend weekend!

Sinterkerst

Voordat we allemaal gaan genieten van de vakantie, Kerst en Oud&Nieuw is er op zaterdag 19 december nog de laatste opkomst van 2015!
Deze opkomst heet de Sinterkerst opkomst, en is een ieder jaar terugkerende groepsopkomst.
We gaan dus zaterdagochtend met de hele groep een speciale opkomst houden, die altijd zeer gezellig is.
En dan zien we elkaar weer in 2016!

Natuurwerkdag

Zaterdag 7 november is weer de eerste zaterdag van november. Dat betekent natuurwerkdag!
Bij natuurwerkdag helpen de Stanley Groep (en ook andere scoutingroepen en mensen) Staatsbosbeheer met allerlei klussen. Vaak moeten er boompjes omgezaagd worden om bijvoorbeeld ruimte te maken voor een bepaalde dier of plant.
Naast het helpen van Staatsbosbeheer zijn er ook vaak andere activiteiten, zoals een rondtocht met de boswachter of iets knutselen. De natuurwerkdag wordt altijd gezamenlijk afgesloten met een lekkere lunch!

Kom allemaal helpen!
Kom allemaal helpen!

Overvliegen

Bij het overvliegen hebben we eerst een smokkel spel gedaan in de stad, dus onder de meel op naar de vecht!

Hier zijn we wezen vlot varen en hebben we alle overvliegers uitgezwaaid!! het was een gezellige dag.. 🙂

OP NAAR ZOMERKAMP!!

NPK klussen

Laat dat NPK maar komen!! We zijn er klaar voor, mede dankzij de hulp van de ouders. Was weer een gezellig weekend.

Ouders bedankt!!

Voorproefje Zomerkamp

Wat is Echternach mooi!! De hike is uitgezet.. hij is zwaar maar zeker de moeite waard om te lopen.. Het kampterrein is goedgekeurd en hebben we al een aantal activiteiten bedacht en bekeken we hebben er Echt zin in… Laat de zomer maar komen